Van mijn talent...

 

Jarenlang werkte ik in het bedrijfsleven, met veel voldoening en uitdagingen, maar ik merkte dat mijn energiepeil soms leeg liep op bepaalde werkzaamheden. In 2015 kwam er een keerpunt en voelde ik dat ik op een punt gekomen was dat ik kon veranderen. Dromen kon waarmaken, tijd en ruimte kreeg om dit te gaan verwezenlijken. Een goede vriendin wees mij op mijn talenten. Een gebeurtenis die mij heel diep raakte op een bijzondere manier. Het betekende een zeer positieve wending. Het wakker schudden van mijn talenten had tot effect dat ik verschillende opleidingen ging volgen. Ik verdiepte me in het welzijn van kinderen maar ook in die van volwassenen. Een hele belangrijke sleutel daarin is voor mij het ontdekken van je talenten. Ik startte in 2016 als trainer voor het 'Blij met mij netwerk' en de passie werd verder aangewakkerd.

Daniëlle Kole

 

Ik ben Danielle, begin veertig, mama en echtgenote, en houd van gezelligheid, lekker eten en koken, mijn familie en een goed gesprek met vriendinnen. Mijn gezin bestaat naast mezelf uit mijn man Tom en 2 kinderen Maxim  en Féliz. Ook hebben we een labrador met wie ik heel graag ga wandelen in de natuur en op het strand in Zeeland. Onze 2 prachtige kinderen zijn beiden geadopteerd. Vanuit deze achtergrond heb ik mij al jaren geleden verdiept in het welzijn van kinderen en rugzakjes die ze kunnen hebben. Ik ben daarom ook heel bewust bezig met veiligheid en hechting, belangrijke fundamenten in ons leven.

 

 

Tot mijn praktijk

 

Begin 2017 startte ik mijn eigen praktijk Talent & Co in Brasschaat. Sindsdien coach ik zowel volwassenen als kinderen bij mij in de praktijk, en geef ook de Blij met mij ouder/kindtrainingen.

 

Werken rond talenten is iets wat voor mij niet meer weg te denken is. Nieuwe inzichten geven en groei stimuleren van grote én kleine mensen geven mij veel energie en voldoening. Ontdek de verschillende soorten coaching en training hier.

 

 

Talent&Coaching

 

 

Van harte welkom bij Talent&Co