Coaching

kinderen en jongeren

 

Soms kan het zijn dat je kind onrustig is, alsof er allerlei dingen vanbinnen borrelen waar het geen weg mee weet. Het kan ook zijn dat je kind in een dipje zit en alle energie lijkt weg te glippen om een moeilijk te verklaren reden. Ook onzekerheid, faalangst, negatief zelfbeeld, keuzestress of overprikkeling kunnen kinderen belemmeren om zichzelf te zijn.

Samen op ontdekking

 

In ontspannen sfeer en aan de hand van leuke en actieve werkvormen, wil ik bereiken dat kinderen veerkrachtiger worden en meer zelfvertrouwen hebben. Dit doe ik in de eerste plaats door op zoek te gaan naar talenten. Deze mooie en unieke talenten samen ontdekken, zorgt er voor dat een kind zich gezien voelt, en weet waar het blij van wordt. Als kindercoach ga ik kijken naar wat al wél goed lukt. Van daaruit bouwen we verder waardoor een kind kan groeien en veerkrachtiger worden.

De samenwerking met ouders vind ik heel erg belangrijk. Samen kijken we hoe we jullie kind sterker kunnen maken en het zijn plek kan innemen thuis en op school. Ik geef aan ouders ook altijd praktische tips en tools mee. Je doet het als ouders samen met je kind.

Voor individuele coaching kan je in mijn praktijk terecht of kom ik aan huis voor gezinsbegeleiding.

Klik hier voor meer informatie over de Blij met mij! ouder/kindtraining in groep.

Voor meer informatie over het coaching traject kan je me contacteren per telefoon of mail contacteren:

 

  +32 486 30 10 83

  Danielle@talentenco.net

 

 

 

Samen onderweg naar veerkrachtige

en emotioneel sterkere kinderen